Om oss

Vi startade 2019 i Järfälla samtidigt som vår omgivning och vi själva befann oss i småbarnsåren. Att köpa present till nyblivna föräldrar, som både är rolig för barnet och fyller ett behov, insåg vi var lättare sagt än gjort. Under en lekstund började vi prata om att bebisar brukar fascineras över sina små fötter och leka med dom. Fina och bekväma strumpor är därför en perfekt gåva till vänner, kollegor och släkt som precis välkomnat en liten till världen. Så började vår resa med Babysocksbox. Därefter har vi fortsatt att förbättra våra boxar med att lägga till andra uppskattade saker till små bebisar. Gosedjur är vän som kommer finnas där när det kniper. Hålla om när sover och följa med på utflykter. Flera av våra boxar innehåller därför även gosiga kramdjur. Vi ser fram emot att fortsätta vidga vårt utbud av boxar.

Från att ha startat med att sälja ett fåtal bebis strumpor har vi hela tiden utökat sortimentet med de nyblivna föräldrarna i tanke och och dess barn.
Det har visat sig vara ett bra koncept då vi hela tiden förbättras och för en dialog med vad våra kunder efterfrågar. Det har blivit basen och tillsammans med teknologiska framsteg arbetar vi hela tiden för kvalité, relationer och service.