Leveransvillkor

LEVERANS

Babysocksbox tar ansvar för att leverans av varor kunden beställt skickas. Paketet skickas via post eller . Kunden har ansvar att se till att adressen som paketet ska skickas till är korrekt. 

LEVERANSTID

Babysocksbox har som mål att leverera kundens beställda vara så fort som möjligt. Leveransen ska ske omgående och normalt levereras varorna inom 2-5 vardagar. Kunden ska vara medveten att avvikelser kan ske från angivna leveransdatum. Vid leveransförsening vänligen kontakta kundservice för information. 

AVBESTÄLLNING OCH ÄNDRING AV ORDER

Om kunden vill göra ändring av beställning ska kundservice kontaktas. Babysocksbox strävar efter att skicka ut paketet så fort som möjligt och därav går det inte alltid att ändra en beställning. Om kunden önskar avbeställa sin beställning efter att Babysocksbox har påbörjat hantering av order så kan kunden utnyttja sin ångerrätt i enlighet med Babysocksbox köpevillkor.

TRANSPORTSKADOR 

Om paketet har blivit skadat i samband med leverans ska kunden genast kontakta transportleverantören och sitt paket ombud för att anmäla skadan. Därefter Babysocksbox kundservice. 

ÅNGERRÄTT/RETUR/BYTE/REKLAMATION

Om kunden av någon anledning ångrat sitt köp har kunden rätt till 14 dagars ångerrätt. Det är kunden som står för returfrakten om ångrar sitt köp. Kunden måste alltså inom 14 dagar från att köpet gjorts ta kontakt med BabySocksBox kundservice och meddela att ni vill återlämna beställning. Kundservice meddelar returadress till kunden. Reklamation av produkt följer konsumentskyddslagstiftningen och ger kunden 3 års reklamationsrätt vid fel på vara. Babysocksbox kundservice ska kontaktas vid reklamation och kunden ska skicka tillbaka varan för att produkten ska bli ersatt med en ny.

PRESENTKORT

Presentkort är giltiga i 12 månader från och med det datum presentkortet köptes. Observera att rabattkoder inte är giltiga vid köp av presentkort.

PRENUMERATIONER

Prenumerationer på sockor skickas ut månadsvis enligt beställning. Avbeställning av en prenumeration ska ske minst 30 dagar innan prenumerationen utgår. Sker inget skriftligt avbokande minst 30 dagar innan dess köpta period debiteras och fortgår prenumerationen under samma period tills dess att ett skriftlig uppsägande kommer oss tillhanda.